Win jij de CuteDutch Adventskalender t.w.v. €125,- met de Kerstloterij?

Win jij de CuteDutch Adventskalender t.w.v. €125,- met de Kerstloterij?

CuteDutch Stolwijk

Vorig jaar waren jullie super enthousiast over Christmas in July, oftewel Kerst in Juli! Daarom houden we deze zomerse maand ook ons hoofd koel met winterse kerstpret! En natuurlijk houden we weer een Kerstloterij waarbij je kans maakt op de Adventskalender 2024 (of het aankoopbedrag terug)! Lees snel verder!

Iedere dag een actie!

Deze hele maand verschillende dag-, week- en weekendacties in kerstthema! We hebben de tips en feedback van vorig jaar meegenomen en daarom zullen er rondom de acties ook wat dingen anders zijn!

Niet iedere dag zal er een nieuwsbrief zijn, dus volg ons blog en Facebookpagina om altijd te zien wat de actie is die er op die dag geldig is! 

Kerstloterij

Maar dat is nog niet alles, want we hebben ook een speciale Kerstloterij! Hierbij maak je kans op de CuteDutch Adventskalender 2024 t.w.v. €125,-! Heb jij de kalender al besteld? Dan win je het aankoopbedrag terug!

Hoe doe je mee aan de CuteDutch Kerstloterij?

Jouw ordernummer is jouw lotnummer! Plaats jij in juli een bestelling? Dan doe je automatisch mee aan de loterij met jouw ordernummer(s)! Alle ordernummers in de maand juli doen mee.

Dus bestel jij deze maand meerdere keren? Dan doen al jouw ordernummers mee en maak je dus extra kans.

Op vrijdag 9 augustus 2024 is de trekking en maken we de winnaar bekend!