Openingsfeest! 19 mei 2018

Stefanie Trouwborst

Het is bijna zover: de opening van onze Pick Up and Creative Store! Achter de schermen werken we hard om van deze dag een echt feest te maken. In dit blogbericht vind je meer informatie over het feestje in de winkel, maar ook het online feestje op de website!

 

Feestje in de showroom

Op 19 mei openen we om 10 uur feestelijk de deuren van de Pick Up and Creative Store in Stolwijk. Niet alleen kun je alle garens bekijken, combineren en voelen. Ook kun je een handtekening scoren van Tessa van Riet, Dendennis en Herriët (Stip&Haak). Voor de eerste 100 betalende klanten staat er een goodiebag te wachten.

 

Online feestje op de website

Natuurlijk willen we onze trouwe klanten niet vergeten. Zonder hen was tenslotte niet mogelijk om de showroom te openen. Daarom vieren we ook online een feestje! We hebben 100 goodiebags gevuld voor de mensen die helaas niet bij onze opening kunnen zijn.

 

Als je op 19 mei een bestelling plaatst van 15 euro of meer, doen we een gratis goodiebag bij de bestelling. Zo ben je er toch een beetje bij door het feestje op de deurmat. Let wel op, want we hebben slechts 100 goodiebags beschikbaar.

 

Hopelijk zien we je op zaterdag 19 mei in onze Pick Up and Creative Store of op de CuteDutch website!

 

Kom je liever een andere dag?

Je bent van harte welkom in onze Pick Up and Creative Store! Onze showroom is elke werkdag open van 12.00 uur tot 17.00 uur. Ook op zaterdag zijn we geopend van 9.30 tot 12.30 uur. Je kunt onze showroom vinden aan Nijverheidsweg 17a in Stolwijk. De showroom bevindt zich op de eerste verdieping, maar is helaas niet rolstoelvriendelijk door het ontbreken van een lift.

Goed om te weten..

Ons pand bevind zich aan de rechter zijkant van nr. 17. Er is voldoende parkeergelegenheid op het industrieterrein. Zowel langs de weg als bij de andere bedrijven op het terrein. Mocht er onverhoopt geen plek meer zijn? Dan zijn er nog parkeerplekken bij het Centrum van Stolwijk (5 minuten lopen).

Lees meer →