Levertijden en bezorging
Wij streven ernaar je bestelling dezelfde werkdag te verzenden (brievenbuspost tot 17.00 uur en pakketpost tot 20.30 uur). Dit houd in dat je in de meeste gevallen je bestelling de volgende werkdag al in ontvangst kan nemen, maar houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. 

Wij hebben alle producten direct uit voorraad leverbaar. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je bestelling, nemen wij contact met je op.

Pre-order
Wij versturen pre-orders alleen als je bestelling compleet is. Dit houdt in, dat als je meer producten bijbesteld hebt, we deze producten met je pre-order meesturen. Wij vermelden altijd duidelijk bij het product of het product om een pre-order gaat. Wil je de bijbestelde producten eerder ontvangen? Maak dan voor de pre-order een aparte bestelling aan.

Verzendkosten
Wij versturen alle pakketten en brievenbuspost met PostNL en hanteren de volgende verzendkosten;

Nederland en België
Voor bezorging in Nederland rekenen wij €5,99 verzend- en verpakkingskosten. Bij bestellingen boven de €69,- rekenen wij geen verzendkosten. Dit tarief geldt voor zowel de pakketpost als brievenbuspost.

Binnen Nederland versturen wij vacuüm verpakte brievenbuszendingen. Dit houdt in dat kleine bestellingen door de brievenbus op de deurmat vallen. Door het vacuüm verpakken van de zendingen vervormen bolletjes garen. 

Duitsland
Voor bezorging in Duitsland rekenen wij €7,99 verzend- en verpakkingskosten. Bij bestellingen boven de €79,- rekenen wij geen verzendkosten.

 

Pakket niet ontvangen door een verkeerd ingevuld adres

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging. Je ingevulde gegevens kan je via deze bevestiging controleren. Zijn je gegevens niet juist ingevuld? Neem dan direct even contact met ons op, zodat we je gegevens kunnen wijzigingen.

Zodra je bericht hebt ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen. Pakketten met een onjuist adres komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden. (€ 7,99 pakket) (€ 4,25 brievenbuspakje).

De kosten om het pakket opnieuw te verzenden naar het juiste adres bedragen €2,95 + de retourkosten. Wilt u de bestelling laten annuleren, dan is dat ook mogelijk. De retourkosten worden dan in mindering gebracht op het door u te ontvangen bedrag.

Heb je vragen over een product? Neem contact met ons op via e-mail of Facebook. Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te antwoorden.