Wat leuk dat je meer over CuteDutch wilt weten en wat er schuilgaat achter onze online winkel vol garens, boeken en haakpatronen!  

Achter de duizenden pixels van een scherm staan wij, Team CuteDutch. Wie wij zijn? Stefanie, Sylvia, Sharina en natuurlijk ons fijne team van ontwerpers en onze toppers in het magazijn! 

We maken graag een klein sprongetje in de tijd naar 2015. Dat is wanneer CuteDutch ooit begonnen is met haakpatronen van Stefanie. In de loop van de jaren is CuteDutch veranderd, gegroeid en is het team uitgebreid. Daarbij is bijdragen aan de samenleving altijd een belangrijk onderdeel gebleven! 

Een werkplek met een verhaal 

Deze magazijntoppers vallen in een zogeheten doelgroepenregister, vanwege bijvoorbeeld autisme of een lichamelijke beperking. Mensen in dit register vinden het moeilijk om werk te vinden, te behouden of kunnen tegen obstakels in regulier werk aanlopen.  

Coaching, begeleiding en samenwerking maakt werken voor hen mogelijk. Wij vinden het belangrijk om hieraan bij te dragen. Iedereen heeft zijn talenten en we proberen iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Dat maakt werken voor iedereen een beetje leuker tenslotte! 

Iedereen verdient een fijne werkplek en we zijn blij dat we deze collega’s bij CuteDutch hebben! Stuk voor stuk werken zij iedere dag hard om van jouw bestelling een feestje te maken. Dat betekent ook dat jouw bestelling eraan bijdraagt dat we deze collega’s een werkplek kunnen bieden!  

Online shoppen met een beetje meer 

CuteDutch is meer dan een magazijn en doosjes vullen. Shoppen voor je hobby moet al de nodige voorpret geven. Ondanks dat winkelen in onze online handwerkwinkel bij ons digitaal is, staan we klaar voor vragen via vele kanalen. Met een extra stapje klantenservice en meedenken hechten wij grote waarde aangezien we online shoppen bij ons zo persoonlijk mogelijk maken.  

Door persoonlijk contact en ons spaarprogramma willen we zowel het winkelen als uitpakken een feestje maken. Is er een probleem of loop je ergens tegenaan? Bij ons ben je geen ordernummer. Jij bent een CuteDutchie, een creatieveling met een fijne hobby. Daar doen we graag iets voor terug met ons spaarprogramma voor gratis cadeaus en korting, maar ook een gratis patroonboekje bij iedere bestelling. Een extra bedankje dat je voor ons kiest voor jouw hobbymaterialen! 

Natuurlijk zijn wij ook allemaal mensen en daarom staan we altijd open voor feedback of productsuggesties! Dus help jij CuteDutch een fijne online plek te maken voor jou zelf en voor ons?  

Liefs, 

Team CuteDutch