Klaparmbanden

Stefanie Trouwborst

Yes! Eindelijk mogen we het vertellen. In samenwerking met Durable hebben wij klaparmbanden ontwikkeld om zelf je eigen klaparmband te haken. Niet zomaar een klaparmband, maar een echt pareltje om te dragen! Ken jij ze nog van vroeger en roept dit bij jou ook een stukje nostalgie op? Lees en kijk dan snel verder...

In 2019 kwamen we op het idee om de klaparmband, ofwel slap on armband, terug naar de handwerkers te brengen. Wie kent ze tenslotte niet? Ze waren razend populair en iedereen had er wel één. De klaparmband heeft tenslotte iets nostalgisch voor een heleboel mensen.

Ons ontwerpteam heeft niet zomaar wat ontworpen, maar echte fashion-klaparmbanden! En ook aan de boys hebben we gedacht. Zo'n stoere walrus wil je vast wel om je pols heen, toch!?

De Durable klaparmbanden zijn verkrijgbaar in vier kleuren en zitten per 2 stuks verpakt.


Klaparmbanden haakpatronen

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Durable Klaparmbanden

CuteDutch - Patroonboekje Klaparmband Boerderijdieren--abc

Sold out
CuteDutch - Patroonboekje Klaparmband Paarden--abc

Sold out

Niet alleen voor de pols

De klaparmbanden zijn ook leuk voor op de schouder, de rand van het bed, aan de deurklink, aan de monitor op je bureau, de box, de kinderwagen en ga zo maar door. Maak enkele bandjes of juist dubbele en varieer er vrolijk op los. De mogelijkheden zijn eindeloos en het geeft gegarandeerd heel veel haak- en speelplezier!


Bekijk de video over de klaparmbanden

Dankjewel!

Lees meer →