Met ons punten spaarsysteem bieden we klanten met een account de mogelijkheid om te sparen voor leuke extra’s: cadeautjes, kortingsbonnen of gratis verzending! Zo maken we bestellen bij ons nóg leuker en voordeliger.

Sparen
De spaarpunten heten CuteDutchies. Je kunt CuteDutchies sparen met het plaatsen van een bestelling. Sparen gaat heel snel! Je krijgt namelijk voor iedere euro die je besteedt, vijf CuteDutchies.

De punten blijven een jaar lang op jouw account actief. Als er punten gaan verlopen, krijg je 30 dagen én 3 dagen vooraf automatisch een e-mail van het spaarsysteem. Moet je heel veel punten sparen voor een cadeau? Zeker niet! Het eerste cadeau is al beschikbaar vanaf 100 punten. Wel zo leuk!

Aanmelden en gespaarde CuteDutchies bekijken
Je spaart automatisch mee nadat je een account hebt aangemaakt. Om te zien hoeveel CuteDutchies je hebt gespaard, klik je op de tab 'spaarprogramma' aan de linkerkant van je scherm.

Waarvoor kun je sparen?
Je kunt sparen voor een cadeau, gratis verzending of kortingsbonnen. Jij bepaalt zelf waarvoor jij de CuteDutchies inwisselt! De cadeaus kunnen tussentijds wisselen.

Verzilveren
Klik op de tab 'spaarprogramma' aan de linkerkant van je scherm en klik op ‘redeem’. Je ziet jouw actuele aantal CuteDutchies en welke inleveropties mogelijk zijn. Vervolgens klik je op de optie die je wilt!

Coupon voor gratis product
Kies je voor een gratis product? Dan krijg je hiervoor een coupon. Je kunt de code kopiëren, maar je krijgt hem binnen een paar uur ook in de mail. Het kan zijn dat deze in je spambox terecht komt.

Voeg bij je volgende bestelling het gratis product toe aan de winkelwagen. De coupon code kun je tijdens het afrekenproces invoeren bij het vakje 'cadeaubon of kortingscode' en klik vervolgens op 'toepassen' zodat het product gratis is!

Let op: het is niet mogelijk om het cadeau los te bestellen zonder andere items. De coupon is 1 jaar na inwisseling geldig.

Gratis verzending voor Nederland en België
Woon je in Nederland of België? Dan kun je ook sparen voor gratis verzending! Na het kiezen voor deze optie op de ‘redeem’ pagina, krijg je een code voor de gratis verzending. Je kunt de code kopiëren, maar je krijgt hem binnen een paar uur ook in de mail. Het kan zijn dat deze in je spambox terecht komt.

Deze code kun je tijdens het afrekenproces invoeren bij het vakje 'cadeaubon of kortingscode' en klik vervolgens op 'toepassen' om van de gratis verzending te profiteren!

De code is 1 jaar na inwisseling geldig.

Kortingscode
Je kunt sparen voor een kortingscode van €5,00, €10,00 of €25,00. Klik in het spaarprogramma op ‘redeem’. Je kunt de code kopiëren, maar je krijgt hem binnen een paar uur ook in de mail. Het kan zijn dat deze in je spambox terecht komt.

Deze code kun je, op reguliere dagen*, tijdens het afrekenproces invoeren bij het vakje 'cadeaubon of kortingscode' en klik vervolgens op 'toepassen' om van de korting te profiteren!

Let op: Een kortingscode kun je alleen inleveren op reguliere dagen. Tijdens acties is het niet mogelijk om de code toe te passen. Tijdens acties spaar je wel door, maar kun je de kortingsbon niet verzilveren. De kortingsbon is 1 jaar na inwisseling geldig.