Pasen CAL2021 - Deel 4

Stefanie Trouwborst
Vandaag is alweer de laatste dag van de Pasen CAL2021! Het is de beurt van het moederschaap Soof.

Lees meer →

Pasen CAL2021 - Deel 3

CuteDutch Stolwijk

Vandaag gaan we verder met deel 3 van de Pasen CAL2021. We kregen al veel mailtjes, telefoontjes en andere berichtjes over het ontbrekende setje veiligheidsogen. Gelukkig was dit niet echt zo, want het derde lammetje ligt heerlijk te slapen. De oogjes van dit lammetje worden dan ook geborduurd. Nog één week voor we aan moeder Soof gaan beginnen. Nu eerst verder met het haken van haar kroost.

Je kunt de pakketten hier nog bestellen met originele Pasen CAL2021 knoop.

De delen kun je hier downloaden;
Deel 1
Deel 2
Deel 3

Heb je extra hulp nodig of vind je het leuk de resultaten van andere handwerkers te zien? Wordt lid van onze Facebookgroep CuteDutch & Cute Crochet Box.

Lees meer →

Pasen CAL2021 - Deel 2

CuteDutch Stolwijk

De Pasen CAL2021 is inmiddels van start!

We zagen al heel veel lammetjes voorbij komen. Het is zo fijn om samen te werken aan een nieuw project. Vandaag is dan ook de dag dat we het roze lammetje gaan maken. Doe je mee? 

Je kunt de pakketten hier nog bestellen met originele Pasen CAL2021 knoop.

De delen kun je hier downloaden;
Deel 1
Deel 2

Heb je extra hulp nodig of vind je het leuk de resultaten van andere handwerkers te zien? Wordt lid van onze Facebookgroep CuteDutch & Cute Crochet Box.

Lees meer →

Pasen CAL2021 - Deel 1

CuteDutch Stolwijk

Voor het vierde jaar op rij organiseren we een Pasen Crochet Along. Dit jaar heeft Annemarie van Houte de Pasen CAL2021 Soof en haar drie lammetjes ontworpen. Vorig jaar vroegen wij onze volgers welk item er moest komen en het antwoord daarop was een lammetje! Vandaag, 5 maart 2021, starten we het met het eerste deel en gaan we een van de drie lammetjes haken. Doe je mee?

Je kunt de pakketten hier nog bestellen met originele Pasen CAL2021 knoop.

Het 1e deel van het patroon kun je hier downloaden. 
Deel 1

Lees meer →