Win jij een verrassingspakket t.w.v. €250,-?

Win jij een verrassingspakket t.w.v. €250,-?

CuteDutch Stolwijk

Hoera, deze maand bestaat CuteDutch alweer 8 jaar! Dat vieren we graag met een loterij. Je maakt kans op een verrassingspakket t.w.v. €250,- of één van de andere toffe prijzen!

Om ons 8-jarig bestaan te vieren, hebben we een loterij! De hoofdprijs is een verrassingspakket t.w.v. €250,-! Maar we hebben nog meer leuke prijzen. We zullen ze hieronder plaatsen!

1x Verrassingspakket t.w.v. €250,-
2x Verrassingspakket t.w.v. €75,-
7x Verrassingspakket t.w.v. €25,-

Hoe doe je mee aan de CuteDutch loterij?
Jouw ordernummer is jouw lotnummer! Plaats jij in mei een bestelling? Dan doe je automatisch mee aan de loterij met jouw ordernummer(s)! Ieder ordernummer in de maand mei doet mee.

Dus bestel jij deze maand meerdere keren? Dan doen al jouw ordernummers mee en maak je dus extra kans.

Op dinsdag 6 juni 2023 is de trekking en worden de winnaars bekend gemaakt. Zo maken we er deze maand samen een feestje van! Vier jij het met ons mee?

---------------------------

Trekking CuteDutch Loterij: Heb jij gewonnen?

Afgelopen maand vierden we ons 8-jarig jubileum. Iedereen die heeft besteld, doet mee aan de loterij. Alle ordernummers van deze maand zijn in een grote bak gegaan en vandaag maken we de uitslag bekend!

7x Verrassingspakket t.w.v. €25,-Gemma Versluis (Order #****97)Miriam Fokker (Order #****31)Augine Nicolai (Order #****12)Eline Lohrmann (Order #****26)Wilma Roza (Order #****49)Saskia Knuijver Kelderman (Order #****44)Cindy Baas (Order #***21)

2x Verrassingspakket t.w.v. €75,-Ilona van Jaarsveld (Order #****73)Liesbeth Dhooge (Order #****61)

Hoofdprijs: Verrassingspakket t.w.v. €250,-Susan Petersen (Order #****57)

Heb jij gewonnen?Stuur dan naar info@cutedutch.nl een mail met daarin de eerste vier cijfers van het winnende ordernummer en jouw adres! Dan zorgen we dat jouw prijs zo snel mogelijk naar jou toe komt!

Liefs,
Team CuteDutch