Pixelhobby: creatief én ontspannend

Pixelhobby: creatief én ontspannend

CuteDutch Stolwijk

Wij zijn mega enthousiast, want we hebben nu ook Pixelhobby in ons assortiment! Superleuk voor kinderen, maar ook onwijs leuk voor kinderfeestjes! En mama, papa, tante, opa en oma kunnen met de 10+ pakketten ook gezellig meedoen! We vertellen je er graag meer over!

Pixelhobby

In het kort: wat is Pixelhobby?

Met Pixelhobby kun je aan de slag met schattige pixelmotieven. Je werkt met blokjes (pixels) die je met je vingers of een pincet op de basisplaten vastdrukt. Een stootje tegen je werk of tussendoor wegleggen, is daarom geen enkel probleem! Het zit goed vast zonder lijm of strijkijzer.

Ook niet onbelangrijk: alle pixels en matjes zijn duurzaam geproduceerd uit bio-plastics en zijn dus ook 100% recyclebaar!

Voor wie is Pixelhobby?

Dat is dus het leuke: vanaf 4 jaar tot 99+ jaar! Op de verpakking is aangegeven voor welke leeftijd het geschikt is. Kinderen hebben er enige concentratie voor nodig, maar het werkt vooral ook erg ontspannend!

Het fijne is, ze kunnen het makkelijk wegleggen of in één keer een klein project, bijvoorbeeld een tashanger, maken. Voor volwassenen zijn er de 10+ pakketten en uitdagendere motieven.

Pixel XL eenhoorn

Wat heb je nodig om te starten?

Starten met Pixelhobby is heel eenvoudig! Met de matjes (de pixels), een basisplaat én patroon kun je gelijk aan de slag. Dus eigenlijk heb je alleen een pakketje nodig. De pixels zijn vast te drukken met je vingers. Ook zijn er pincetten beschikbaar als je dat fijner vindt.

Een creatief kinderfeestje

De medaillon pakketjes zijn geschikt als activiteit voor een kinderfeestje. Deze pakketjes starten vanaf €2,25 per stuk en er zijn zoveel leuke patronen! Het is eenvoudig uit te leggen, want het patroon schuif je onder een medaillon.

Daarna is het eden kwestie van aan de slag! Aan het einde kunnen de kinderen naar huis met hun eigen tas- of sleutelhanger. Onze jongste teamleden zijn mega enthousiast over het pixelen!

Pixelhobby medaillon

Pixel XL: wat is het verschil?

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de XL pixels een stukje groter! Waar normaal een pixel op één pinnetje gaat. De grote pixels druk je over 4 pinnen. Benieuwd welke pakketten we hebben? Bekijk hier alle XL pakketten.

Ons Pixelhobby assortiment!

Pixelhobby heeft een enorm assortiment en we zijn gestart met een basiscollectie. Mis je nog een pakket? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we graag mee!

Veel Pixelplezier!

Liefs,
Team CuteDutch