DIY: Maak jouw eigen tassenband!

DIY: Maak jouw eigen tassenband!

CuteDutch Stolwijk

Heb je een gave tas gehaakt of is de band van je huidige handtas versleten? Maak dan zelf een nieuwe tassenband! In dit blogbericht vind je de werkbeschrijving!

Heb jij het kant-en-klare tassenband ook al in de winkels gespot? Deze zijn eenvoudig zelf te maken. Niet alleen leuk voor een kant-en-klare tas, maar ook voor een zelfgehaakt exemplaar, als cameraband of voor jouw telefoon! Maak hem helemaal naar jouw smaak! 

Wat heb je nodig?

1. Tassenband: 2 meter
Allereerst heb je natuurlijk een stevige én leuke basis nodig! Nieuw in ons assortiment is de ReStyle Tassenband Etnisch. Dit is een geweven band met een gaaf patroon dat per meter wordt verkocht. We hebben 5 kleuren waar je uit kunt kiezen. Dit vorm de stevige én stijlvolle basis om een tassenband te maken! 

2. Gesp(en) om de band verstelbaar te maken
Voor deze DIY-tassenband worden de ReStyle regelbare Gesp 40 mm gebruikt. Je kunt kiezen uit zilver, nikkel, goud of roségoud! Deze worden per 2 stuks geleverd.

3. Musketonhaken
Je moet jouw tas of camera natuurlijk kunnen bevestigen. Hiervoor kun je de Musketonhaak voor tas 40 mm gebruiken. Net als de gespen kun je ook bij de musketonhaken kiezen uit uit zilver, nikkel, goud of roségoud. Ze worden per 2 stuks geleverd.

4. Rafelstop
Je gaat de band op maat knippen. Als je de geweven ReStyle tassenband gebruikt, wil je voorkomen dat deze aan de uiteindes gaat rafelen. Daarom is Rafelstop onmisbaar voor deze tassenband!

 

Tijd om aan de slag te gaan!

Nu je alle materialen bij de hand hebt, is het tijd om aan de slag te gaan. In de werkbeschrijving vind je alles stap-voor-stap uitgelegd met foto's.

Klik hier om de werkbeschrijving te downloaden!

Veel plezier met het maken van jouw tassenband!