Onze SALE is gestart!

Onze SALE is gestart!

CuteDutch Stolwijk

Jippiiee, onze SALE is van start gegaan en we maken er online een feestje van! Lees meer en bekijk alvast een aantal van de items! 

We hebben onze pagina SALE lekker volgestopt zodat je extra voordeling kunt shoppen! Ook zijn van een aantal producten de kortingen zelfs verhoogd! Hieronder kun je alvast een blik werpen op een aantal producten. Wil je gelijk een kijkje nemen zodat je niet misgrijpt? Klik dan hier om naar onze SALE te gaan!

Shop extra voordelig een van de afgeprijsde HardiCraft pakketten! Zo hebben we 'Kussen paartje', 'Molen' en de Mobielen Hondjes en Poesjes tijdelijk afgeprijsd naar €9,99 en vind je zelfs pakketten al voor €7,50! Bekijk hier de HardiCraft SALE.

De ballonballen zijn superleuk om mee te spelen! Je shopt de patroonboekjes nu voor €1,- per stuk! 


Daarnaast zijn er ook een aantal uitlopende titels die je nu met korting kunt shoppen. Denk aan 'Soxxbook 2' en 'Kraamcadeautjes haken', maar ook de patronenposten van Durable!


Het Feestbeestpakket Vos
is een haakpakket met garens en haakpatroon zodat je direct aan de slag kunt om het vosje te haken. Ook deze shop je nu voordelig!


Er is nog zoveel meer te ontdekken in de SALE! Denk aan setje met accessoires, diverse kralen, lint en voordeelpakketten met garens. Maar ook de kit voor Freubelkids om armbandjes te maken. 

Voor alle items geldt OP=OP dus klik hier en neem snel een kijkje!
Liefs,
Team CuteDutch