VoorjaarsCAL 2023 Tomte Tobi en Tess

VoorjaarsCAL 2023 Tomte Tobi en Tess

CuteDutch Stolwijk

Eindelijk is het zover en kunnen we jullie onze nieuwe VoorjaarsCAL laten zien! Dit jaar kun je aan de slag met Tomte Tobi en Tess, ontworpen door Annemarie. Hieronder lees je meer over de tomtes, alle praktische CAL informatie & de preview actie!

We beginnen het jaar gelijk goed! Na de Lentekriebels krans van 2022, is het tijd om de VoorjaarsCAL te onthullen!

Wij stellen je graag voor aan Tomtes Tobi en Tess

Hoewel de meeste tomtes bijna in voorjaarsslaap gaan, geldt dat niet voor Tobi en Tess. Zij slapen de hele winter door en zijn nu volop bezig met het voorbereiden van het voorjaar. Tobi en Tess zijn namelijk echte voorjaarstomtes die niks willen missen van zoemende bijtjes en bloeiende bloemen.

CAL informatie en pakketten
  • De VoorjaarsCAL 2023 Tomtes Tobi en Tess start op donderdag 23 februari 2023 en duurt 4 weken. De patroondelen worden per mail op 23 februari 2023, 2 maart 2023, 9 maart 2023 en 16 maart 2023 verzonden.

  • In het pakket vind je de benodigde garens, chenilledraad, granulaat en 2 speciale houten CAL knopen. Bij aanschaf van het pakket ontvang je ook de patronen per mail.
  • De pakketten worden verzonden rond 16 februari 2023.

  • Wil je liever aanhaken met eigen garens? Dan is er een ticket beschikbaar. Na aanschaf van het ticket ontvang je direct de lijst met materialen! Shop hier jouw ticket.

 Wij hebben er alvast ontzettend veel zin! Haak jij aan?

Liefs,
Team CuteDutch!