Preview VoorjaarsCAL Tomte Tobi en Tess

Preview VoorjaarsCAL Tomte Tobi en Tess

CuteDutch Stolwijk

Eindelijk is het zover en kunnen we jullie alvast de preview laten zien van onze nieuwe VoorjaarsCAL! Dit jaar kun je aan de slag met Tomte Tobi en Tess, ontworpen door Annemarie. Hieronder lees je meer over de tomtes, alle praktische CAL informatie & de preview actie!

We beginnen het jaar gelijk goed! Na de Lentekriebels krans van 2022, is het tijd om de preview van de VoorjaarsCAL te onthullen! Natuurlijk vertelt het plaatje niet het hele verhaal, maar kun je al wel enkele hints erin zien. De belangrijkste hint is natuurlijk dat we dit jaar aan de slag gaan met een tomte duo: Tobi en Tess. 

Wij stellen je graag voor aan Tomtes Tobi en Tess

Hoewel de meeste tomtes bijna in voorjaarsslaap gaan, geldt dat niet voor Tobi en Tess. Zij slapen de hele winter door en worden aan het einde januari wakker. Dan gaan ze beginnen aan de eerste voorbereidingen voor het voorjaar.

Tobi en Tess zijn namelijk echte voorjaarstomtes die niks willen missen van zoemende bijtjes en bloeiende bloemen. Voor nu draaien ze zich nog een keertje om en dutten nog heel even verder. Op 31 januari gaan ze zich aan jou onthullen!

Pre-order cadeau

Ben jij helemaal enthousiast en bestel jij vòòr 31 januari 2023 het haakpakket van de VoorjaarsCAL Tomte Tobi en Tess? Dan ontvang je bij jouw pakket een pre-order cadeau! Deze actie loopt tijdens de preview (t/m 30 januari 2023). Op 31 januari 2023 wordt het project onthuld en vervalt de actie met het cadeautje.

CAL informatie en pakketten
  • De VoorjaarsCAL 2023 Tomtes Tobi en Tess start op donderdag 23 februari 2023 en duurt 4 weken. De patroondelen worden per mail op 23 februari 2023, 2 maart 2023, 9 maart 2023 en 16 maart 2023 verzonden.

  • In het pakket vind je de benodigde garens, chenilledraad, granulaat en 2 speciale houten CAL knopen. Bij aanschaf van het pakket ontvang je ook de patronen per mail.

  • Houd je niet van verrassingen? Geen probleem! Op 31 januari onthullen we de tomtes en kun je nog een haakpakket of ticket shoppen!

  • De pakketten worden verzonden rond 16 februari 2023.

  • Wil je liever aanhaken met eigen garens? Dan is er een ticket beschikbaar. Na aanschaf van het ticket ontvang je direct de lijst met materialen! Shop hier jouw ticket.

 Wij hebben er alvast ontzettend veel zin! Haak jij aan?

Liefs,
Team CuteDutch!