Alles wat je wilt weten over onze maandelijkse haakbox!

Alles wat je wilt weten over onze maandelijkse haakbox!

CuteDutch Stolwijk

Na de aankondiging van het stoppen van de Cute Crochet Box zijn we het concept voor de maandbox verder gaan uitwerken. Eindelijk is het moment daar en kunnen we je er alles over vertellen! 

Vanuit de CuteDutchies Facebookgroep is er volop meegedacht en gestemd op vragen die we hadden over de maandelijkse haakbox. Allereerst willen we iedereen die heeft bijgedragen hieraan enorm bedanken!

Wat is de maandbox?

Iedere maand komt er nieuwe box met een nieuw project. Niet meer als abonnement met vast bedrag. Iedere maand heeft de box daarom een andere prijs. Dit geeft ons, onze ontwerpers en jullie meer vrijheid!

Wanneer kan ik de maandbox bestellen?

Bij het aankondigen en onthullen van het project kun je deze bestellen als haakpakket met het patroonboekje én de benodigde materialen. In deze pre-order periode is er ook een actie. Voor deze allereerste editie shop je het haakpakket met 10% korting! 

Hoelang geldt de actie bij de maandbox?

De Opbergmand Mozaïek kun je tijdens de pre-order periode bestellen met 10% korting op het haakpakket (garens + patroonboekje). Zodra we de box gaan verzenden vervalt deze actie. 

Kan ik het patroonboekje los kopen?

Jazeker! Als de box is verzonden, is het project niet meer als haakpakket te koop. Het patroonboekje en het garenpakket zijn dan los verkrijgbaar. Let op: een garenpakket bevat geen patroon!  

Waar kan ik de allereerste box bestellen?

Superleuk dat je de eerste box wilt bestellen! Haakpakket - Opbergmand Mozaïek is hier te bestellen met 10% korting!


Wij vinden het in ieder geval super spannend en zijn onwijs benieuwd wat je van de Opbergmand Mozaïek en de boxen vindt. We hopen in ieder geval dat je veel haakplezier gaat beleven!

Liefs,

Team CuteDutch