Nog meer blije koeien met Kalverliefde

Nog meer blije koeien met Kalverliefde

CuteDutch Stolwijk

Koe en kalf lekker lang samen met Kalverliefde. Dat is waar de melk van Kalverliefde voor staat. Ook Koe Kris is hiermee groot en blij geworden! In dit blogbericht vertellen we je graag meer over de melk van Kalverliefde!

Koe Kris is groot geworden met heel veel kalverliefde (en melk) van zijn mama! Naast het gratis patroonboekje sturen we ook een flyer mee over de liefdevolle melk van het merk Kalverliefde. 

Kalverliefde werkt samen met boeren waarbij het kalf lekker bij zijn mama mag blijven om te drinken en knuffelen. Er zijn meerdere voordelen voor de dieren zoals dat de kalfjes actiever zijn en een hogere weerstand hebben, maar ze leren ook wat moederzorg is voor als ze later groot zijn.

Melk voor elk, maar vooral ook blije koeien en blije boeren! Er is tenslotte ook niets fijner dan de liefde van mama! Wat een prachtige missie en werkwijze! Omdat wij het zelf zo'n mooie boodschap vinden, heeft Helanda Koe Kris ontworpen.

Deze lieve sleutel- en tashanger is zelf groot geworden met heel veel Kalverliefde. Daarom stuurt Koe Kris met iedere bestelling niet alleen het gratis patroonboekje mee, maar ook een flyer van de Kalverliefde melk. Zo zorgen we samen voor nog meer blije koeien, blije boeren en blije kalfjes!

Liefs,
Team CuteDutch