Het reisdagboek van Annie

Het reisdagboek van Annie

CuteDutch Stolwijk

Graag stellen we je voor aan Annie en haar reisdagboek. Zij is klaar om op avontuur te gaan! Op ons verzoek heeft ze alvast de wereldreis gemaakt die wij tijdens ZomerCAL gaan maken. In haar reisdagboek zal ze iedere week iets vertellen over haar avontuur en het dier dat we die week gaan haken! In dit blogbericht stelt ze zich aan jou voor.

Hallo CuteDutchies, mijn naam is Annie en je kunt wel stellen dat ik erg avontuurlijk ben. Naast mijn grote passie voor haken, houd ik ervan om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken. Er zijn tenslotte zoveel mooie plekken en mensen op deze wereld!

Om mijn reizen bij te houden, heb ik altijd een reisdagboek bij me. In dit dagboek schrijf ik over de plaatsen die ik bezoek, de mensen die ik ontmoet en de avonturen die ik beleef. Ik heb alvast de wereldreis gemaakt die jullie vanaf 15 juni gaan maken tijdens de ZomerCAL 2023.

In het dagboek neem ik je mee in mijn avontuur. Tijdens deze reis heb ik plekken bezocht die ik vooraf niet had kunnen bedenken. Als ik mijn avonturen teruglees, bezorgen ze mij nog steeds een GROOTS gevoel!

Vanaf 15 juni stuurt het team van CuteDutch je iedere week een nieuw patroondeel van de CAL. Ik zal dan ook mijn reisverhaal met jou delen. Zo kun je mijn avonturen meebeleven terwijl je de patronen aan het haken bent.

Ik wil jullie alvast een fantastische haakreis wensen en hopelijk genieten jullie van mijn verhalen!

Tot 15 juni!

Liefs,

Annie

-------

Wil jij aanhaken bij de ZomerCAL 2023? Shop dan hier jouw CAL-pakket of haak aan met eigen garens!