Traktaties haken: het handige materialenoverzicht

Traktaties haken: het handige materialenoverzicht

CuteDutch Stolwijk

Traktaties haken is ideaal voor restjes garen. Maar hoeveel garen heb ik nodig voor de traktaties? Regelmatig kregen wij deze vraag over de benodigdheden en het verbruik van de traktaties. Daarom hebben we speciaal voor het boek een materialenlijst samengesteld per thema!

In het overzicht vind je de benodigdheden per set, maar ook wat er in een set zit. Zo kun je makkelijk uitrekenen hoeveel garen je ongeveer nodig hebt voor het aantal traktaties!

Het aantal grammen geeft een goede richtlijn, maar natuurlijk kan jouw verbruik afwijken omdat je losser of vaster haakt. Daarnaast is het overzicht fijn als je direct het garen mee wilt bestellen bij het boek.

Het materialenoverzicht download je hier gratis!

Gebruikte garens

Helanda heeft veel gebruik gemaakt van het katoengaren Coral van Durable. Dit garen heeft een ruime keuze aan kleuren. Daarnaast is het verkrijgbaar in zowel 50 grams bollen als 20 grams mini bollen. Andere gebruikte garens zijn: Double fourCosy fine en Macramé van Durable.

Overige benodigdheden

Naast veiligheidsogen, zijn er nog zoveel andere materialen! We hebben een speciale pagina aangemaakt waarop de producten te vinden zijn. Denk hierbij aan opnaaibare wiebelogen, potloden, plakparels, plastic surprise eieren en houten smiley kralen.

Bekijk hier de speciale Traktaties haken productpagina!

Heel veel haak- en traktatieplezier!

Liefs,
Team CuteDutch & Helanda Gerrits