Even voorstellen!

Even voorstellen!

CuteDutch Stolwijk

Rara, wie ben ik? We stellen je graag voor aan Ringstaartmaki Riff en ontwerpster Mariëlle. Een nieuwe naam!

Heb jij de superschattige Ringstaartmaki Riff al gezien? Dit lieve dier is het allereerste ontwerp van Mariëlle! Whooeehooee! Een nieuwe naam en dat kan kloppen. We stellen haar graag kort even voor!

Mariëlle is vast onderdeel in ons proefhaakteam. In het dagelijks leven is ze administratief medewerkster en moeder van Luke en Evan! In 2018 begon ze met haken en inmiddels heeft ze al heel wat projecten voor jullie geproefhaakt. En wellicht heb je haar eerder al eens ontmoet, want ze heeft ook een aantal keer al geholpen op de stand tijdens de KreaDoe!

CuteDutch Haakpakketten Garenpakket: Ringstaartmaki Riff

Een tijd geleden verraste ze ons met Riff en wij waren direct verliefd! We zijn daarom super enthousiast om dit aapje nu ook aan jou te kunnen voorstellen. Ringstaartmaki Riff is in april ook bewonderen op de KreaDoe! Natuurlijk nemen we zowel de patroonboekjes als pakketten mee zodat jij hem ook kunt haken!

Over Ringstaartmaki Riff

Ringstaartmaki Riff is helemaal uit Madagaskar gekomen! Op zijn reis vertelt hij iedereen over zijn favoriete fruitsnacks en om te pronken met zijn lange staart. Wist je dat de staart van een ringstaartmaki wel 65 cm lang kan zijn? Hij is gehaakt met Velvet van Durable en wordt ongeveer 26 cm groot.

Riff op KreaDoe!

Voor nu willen we Mariëlle feliciteren met haar allereerste CuteDutch patroonboekje, zo gaaf! Ze heeft nog veel meer gave ideeën dus wie weet wat voor liefs, schattigs en moois ze nog meer voor jullie gaat ontwerpen!

Kun jij niet wachten tot 19, 20 of 21 april of ga je niet naar de KreaDoe? Ringstaartmaki Riff is ook online te bestellen! Shop hier het patroonboekje.
Niet alle materialen in huis? Shop dan hier het garenpakket met de benodigde Velvet garens, neus en die prachtige goudkleurige ogen!

Heel veel haakplezier met Ringstaartmaki Riff! 

Liefs,
Team CuteDutch