Creative Bubble

Creative Bubble

Stefanie Trouwborst

In de haakwereld beter bekend als “het sponsjesgaren”. Wat een grappig spul is dit zeg. Momenteel zie je het overal voorbij komen op internet dus, nieuwsgierig als ik ben, moest ik dit natuurlijk ook uitproberen.

Ik heb het geluk, dat ik een volwassen dochter heb, die in het lager onderwijs les geeft. Dus er wordt heel wat geknutseld bij haar in de klas. Ik zeg geluk, omdat ik zo toch naar hartenlust de bepaalde “kinder-items” kan haken, zonder dat ze bij mij ongebruikt onder in de kast verdwijnen. Mijn man daarentegen heeft zo zijn eigen mening over dit soort projectjes..……, die zei: “O ja hoor, want alles wat je zelf haakt/maakt is toch wel leuk”. Hahahaha, laat hem maar lachen ik vind het leuk!

Zo ook deze in Creative Bubble gehaakte “Twinkle Star”. De kindjes kunnen er mee afwassen/schoonmaken in de klas of gewoon mee spelen.

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch of het wel lekker zou haken. Het oogt namelijk alsof het stug zal zijn en zal prikken tijdens het haken, maar niets is minder waar! Het haakt prima en bij sommig pluizig/langharig garen kun je de steken soms niet of niet goed zien, maar bij Creative Bubble is dit geen enkel probleem.

Moeiteloos haak je de leukste sponsjes.

Ik heb er ook een leuk patronenboekje van RicoDesign bij. Ik ga hier zeker nog wat leuke dingen uit maken voor de kindjes. Eerstvolgende wordt een …………donut.

Voor iedereen die ermee aan de slag gaat; Heel veel haakplezier :)

Lieve groetjes,
Christel