Op deze pagina hebben de meest gestelde vragen samengevat over de Cute Crochet Box. Staat jouw vraag er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, Facebook messenger of per email.

1. Wat is de Cute Crochet Box?
De Cute Crochet Box is een maandelijks abonnement waarbij je elke maand een exclusief haakpakket ontvangt. Naast de garens en het patroonboekje vind je elke maand iets extra's in de box, bijpassend bij het thema. 

2. Wat zijn de verschillen in de abonnementen?
Cute Crochet Box - Maandelijks opzegbaar is een doorlopend abonnement met een minimale afname van twee boxen. De box is maandelijks opzegbaar of te pauzeren.

Cute Crochet Box - 6 maanden is een abonnement voor zes maanden, waarbij het bedrag van de aankoop vijf keer wordt geïncasseerd middels automatische incasso. Het abonnement stopt automatisch na zes maanden.

Cute Crochet Box - Jaarlijks is een abonnement voor minimaal 12 maanden, waarbij het bedrag van de aankoop minimaal 11 keer wordt geïncasseerd middels automatische incasso. Het abonnement stopt niet automatisch. Na 12 maanden kun je het abonnement opzeggen indien gewenst.

Cute Crochet Box - Eenmalige proefbox is een eenmalige box. Je ontvangt de Cute Crochet rond de 4e vrijdag van de maand thuisbezorgd en zit verder nergens aan vast.

3. Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen of pauzeren?
De Cute Crochet Box - Maandelijks opzegbaar abonnement kun je opzeggen of pauzeren door een mail te sturen naar info@cutedutch.nl met een opzegtermijn van 1 maand.

De Cute Crochet Box - Jaarlijks abonnement kun je opzeggen of pauzeren vanaf 12 maanden na inschrijving door een mail te sturen naar info@cutedutch.nl met een opzegtermijn van 1 maand.

4. Wanneer wordt het bedrag van mijn rekening afgeschreven?
De automatische incasso wordt omstreeks de 20ste van de maand aangeboden bij de bank. Onze ervaring is dat het bedrag rond de 24ste wordt afgeschreven. Je ontvangt hiervan altijd een bericht.

5. Wanneer wordt de Cute Crochet Box geleverd?
De Cute Crochet Box wordt door ons op de vierde donderdag van de maand verzonden. PostNL zal normaliter de vierde vrijdag van de maand jouw box bezorgen.