Haak Meeuw Mart met de HerfstCAL 2023

Haak Meeuw Mart met de HerfstCAL 2023

CuteDutch Stolwijk

Ben jij klaar voor de HerfstCAL 2023? Dit jaar kun je aan de slag met super lieve Meeuw Mart, ontworpen door Annemarie! In dit blogbericht lees je hoe je kunt aanhaken! 

Over Meeuw Mart
Het is een grijze herfstdag, maar toch gaat Meeuw Mart naar de kust. Het strand is helemaal leeg, logisch want het is ook best wel fris. Gelukkig heeft Mart zijn schoentjes aan, muts op z’n hoofd en een lekkere sjaal omgeslagen. Het vliegen in de wind is gelijk een goede work-out. Om uit te rusten gaat hij op een paal bij de pier zitten. Hij kijkt naar het golven van de zee terwijl zijn benen lekker bungelen.

CAL informatie
De CAL duurt twee weken en start op donderdag 7 september. Deelnemen tijdens de CAL is gratis! Je kunt meedoen met het CAL-pakket met daarin de exclusieve houten CAL-knoop. Aanhaken met eigen garens is natuurlijk ook mogelijk.

Hoe kun je aanhaken?

Optie 1: Haak aan met het CAL-pakket (inclusief 2 voordelen)
In het CAL-pakket vind je alle benodigde garens en materialen om aan de slag te gaan. Meedoen met het pakket 2 voordelen:
1. Je krijgt de exclusieve houten CAL-knoop in het pakket
2. Het patroon wordt in 2 delen (7 en 14 september) naar jou gemaild op het mailadres van de bestelling!

Optie 2: Haak je aan met eigen garens?
Lees dan hoe je het patroon gratis kunt ontvangen:

  • Patroon deel 1: Op donderdag 7 september zal deel 1 op de Facebookgroep CuteDutchies worden geplaatst én in de nieuwsbrief (beschikbaar t/m 13 september). De nieuwsbrief komt daarom speciaal een dagje eerder.

    Deel 1 was te downloaden tot en met 13 september 2023. Heb je deel 1 gemist, shop dan hier het digitale haakpatroon.

  • Patroon deel 2: Op donderdag 14 september gaat deel 1 offline en komt het tweede patroondeel op de Facebookgroep en zal hij in de nieuwsbrief worden gedeeld waar je het deel t/m 20 september 2023 kunt downloaden.

Wij hebben er zin in om 7 september aan de slag te gaan!

Liefs,

Team CuteDutch