Dag 1 - Adventskalender 2018

Dag 1 - Adventskalender 2018

Stefanie Trouwborst

Het lange wachten wordt beloond! Vandaag beginnen we met de CuteDutch adventskalender 2018. Vanaf vandaag mag je elke dag een cadeautje voor jezelf openmaken. Sommige cadeautjes zijn gewoon leuk om te hebben, andere cadeautjes zijn gesponsord door onze leveranciers en dan hebben we natuurlijk nog de garenpakketten die bij patronen horen. 

Elke dag schrijven we een berichtje tot en met 24 december 2018. Zo weet je precies waarom dit pakje in de adventskalender zit, leuk toch?!

Ook leuk om te weten; dankzij onze sponsors is de waarde van dit pakket ruim 80,- euro geworden. We maken daarom gelijk van deze gelegenheid gebruik om onze leveranciers (Scheepjes, Lang Yarns, Phildar en Durable) te bedanken. 

Uitpakken maar!

In de eerste dag van de adventskalender zit het populaire magazine van Scheepjes met het thema woman. Het magazine staat vol met leuke patronen, artikelen en inspiratie over en voor de vrouw. 

Meer over YARN;
Elk halfjaar brengt Scheepjes een magazine uit onder de naam Yarn. Het blad is samengesteld door Scheepjes en Scheepjes bloggers. Naast de Yarn brengt Scheepjes twee keer per maand ook een Yarn The After Party uit.

The After Party booklets focussen op één haak- of breipatroon en zijn als combinatie van een inkijkboek en een patroonboek erg leuk om te verzamelen. Het midden van elk boekje bevat een handige, geprinte kleurkaart van de gebruikte garens. Elke twee weken, tot het nieuwe YARN book-a-zine verschijnt, wordt er een nieuw YARN After Party booklet gepubliceerd om de creativiteit te laten stromen en de handen bezig te houden. De designs variëren van kleding en accessoires tot home deco projecten.

24 aanbiedingen tot kerst!
Tijdens de CuteDutch adventskalender kun je elke dag gebruik maken van een aanbieding. De aanbieding is steeds drie dagen geldig. De aanbiedingen kun je hier vinden en de eerste aanbieding staat online.

We wensen jullie heel veel leesplezier met de YARN van Scheepjes! Tot morgen! 

Liefs, team CuteDutch