Boek review “Meer kant haken”

Boek review “Meer kant haken”

Stefanie Trouwborst

Dit weekend viel het boek “Meer kant haken” van Sascha Blase, beter bekend als ‘ a la sascha’, op de deurmat. Natuurlijk heb ik er direct even vluchtig doorheen gebladerd, om er vervolgens later met een grote pot thee eens heerlijk voor te gaan zitten. Ik vind dat altijd echt een kadootje; even wat “me-time”.

Wat direct opvalt is de prachtige fotografie en vormgeving van het boek. Alles is uiterst sfeervol neergezet.

Ik heb al meerdere boeken van Sascha gekocht, en ook nu weer worden de patronen zo duidelijk uitgeschreven, dat zelfs een beginner er mee uit de voeten zou kunnen. Ikzelf haak graag volgens een schema, het is fijn dat ook deze wederom zijn opgenomen in het boek.

Wat ik vooral erg leuk vind in dit boek is, dat ze bijna elk patroon in twee verschillende kleuren laat zien, zodat je gelijk wat meer inspiratie krijgt voor je eigen werkjes.

Het zijn stuk voor stuk leuke projecten, de ene is snel klaar en de ander kost wat meer tijd. Voor ieder wat wils!
Persoonlijk vind ik het enige minpuntje aan dit boek, dat het weinig “vernieuwend” is in vergelijk met alle andere haakboeken, die er te koop zijn.

Konijnverslaafd als ik ben ga ik nu gauw verder met het haken van het schattige kanten konijntje…….

Liefs,
Chris