Aan al het moois komt een eind!

Aan al het moois komt een eind!

CuteDutch Stolwijk

Ruim 3,5 jaar hebben wij als team met veel plezier iedere maand de Cute Crochet Box ontworpen, getest, ingepakt en naar jullie toegestuurd. Misschien ben je zelfs nu aan het genieten van de Hocus Pocus box van september.

Toch voelden we dat het tijd was voor een nieuwe stap. Na lang nadenken hebben we daarom besloten om na december 2022 te stoppen met de Cute Crochet Box in deze vorm. Alle lopende abonnementen worden per 31-12-2022 stopgezet.

Vaak kregen we de vraag of de patroonboekjes los verkrijgbaar zijn. We nemen vragen en feedback serieus. Dit is één van de overwegingen geweest. Maar een abonnement en een vaste prijs brengt ook beperkingen mee in de grootte van het project, garenkeuzes en goodies. Alles bij elkaar is het daarom tijd om de Cute Crochet Box deur af te hechten en het draadje netjes weg te werken.

We hebben daarom voor de laatste 4 boxen iets leuks bedacht!

We wilden graag dat al onze ontwerpers nog één keer voorbijkomen. De september box is daarom ontworpen door Anniek. De box van oktober komt uit de creatieve naald van Jacqueline. November gaat Annemarie je verrassen en tot slot in december zal Helanda een ontwerp voor je maken waar je kippenvel van krijgt. December is dan de laatste Cute Crochet Box! Maar…..

We stoppen niet met de maandelijkse projecten!

Yeaaaaah! In 2023 blijven we doorgaan met een maandelijks project en een thema. Je kunt je dan inschrijven per project en zit niet aan een abonnement vast. Maar je krijgt als pre-order wel een voordeel. Daarover gaan we op een later moment meer delen!

De grootte, en dus ook de prijs, zal dus ook iedere maand anders zijn. Dit geeft onze ontwerpers de creatieve vrijheid om het allerbeste uit hun creativiteit te halen zonder te rekenen en om steeds te vernieuwen en verrassen! Dit geeft jullie ook de vrijheid om in te schrijven per project!

Help jij ons mee?

Daarnaast zijn we nog met de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ bezig en hebben we ook nog vragen voor en input nodig van jullie! Dit zullen we doen via onze CuteDutchies Facebookgroep. Dus wil jij meebeslissen, meestemmen of jouw mening geven? Wordt dan lid en help ons met deze maandelijkse haakbox. Je vindt de groep hier.

Wij gaan onwijs genieten van de mooie boxen die nog komen. Daarnaast gaan we op volle toeren en een bak enthousiasme achter de schermen aan de slag.

Wij hebben er zin in! Jij ook?

Liefs,
Team CuteDutch